Fundació Escoles Parroquials. Arquebisbat de Barcelona

ACCÉS INTRANET
Usuari
Contrasenya

PATRONAT

President

Ignasi Garcia i Clavel

Ignasi Garcia i Clavel

Nascut a Barcelona el 1943, és llicenciat en Filosofia i Lletres i té estudis de Dret. Va ser director general de Serveis Penitenciaris i Rehabilitació entre els anys 1990 i 1999.

Ha ocupat altres càrrecs a l'Administració de la Generalitat de Catalunya com ara gerent de l'Institut Català de Serveis a la Joventut (1985-90), delegat del Govern a les comarques de Barcelona i secretari d'Afers Religiosos durant el període 2000-2004.

Ha estat president dels Joves d’Acció Catòlica, durant els anys 1967-1968 i, de Franciscàlia, institució cultural creada pels pares franciscans (caputxins) de Catalunya. Durant la dècada dels anys 70 i durant dos períodes ha estat membre del consell pastoral parroquial de la Parròquia de Sant Ildefons de Barcelona. Actualment és membre a diversos patronats de fundacions en l’àmbit educatiu i social.

Ha estat durant els anys 2004 a 2011 el responsable de les àrees d’administració de justícia, seguretat pública, igualtat de gènere, afers religiosos i institucions penitenciàries del Síndic de Greuges de Catalunya, copresident del portal “CatalunyaReligió.cat” i, des de novembre de 2005, president de la Fundació per a les Escoles Parroquials de l’Arquebisbat de Barcelona.

Des de l’any 2011 és el Director d’Afers Religiosos de l’Ajuntament de Barcelona.

Vice-president

Carles Armengol i Siscares

Carles Armengol i Siscares

Nascut a Barcelona el 1960, és monitor, mestre, educador social i pedagog especialitzat en polítiques educatives i socials, educació social i pedagogia del lleure. Secretari general adjunt de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya. Autor de llibres (Tangram: set elements per fer esplai i escoltisme des de la interculturalitat, L’Educador Social i la seva formació i Iniciar un centre d’Esplai), obres en col·laboració (Perspectives de l’educació en el lleure, L’oci , Per educar en l’esplai..) i articles dedicats principalment al lleure, l’associacionisme i l’educació. És Vicepresident de la FEP des de gener de 2006.

Secretari

Víctor Magrans i Julià

Víctor Magrans i Julià

Nascut a Sitges (el Garraf) el 1952, és llicenciat en Filosofia i Lletres, amb especialitat en Història de l’Art, i diplomat en Funció Gerencial a les Administracions Públiques.

S’ha dedicat al món de l’ensenyament i de l’educació en el lleure abans d’ocupar diferents càrrecs a l’Administració de la Generalitat de Catalunya en els àmbits de Joventut i de Cultura.

Forma part del Patronat de la FEP des de gener de 2006.

Altres membres del Patronat
La FEP Els Centres Educatius En xarxa El racó de la nostra fe
c/ Balmes, 78 1a. planta, 08007 - Barcelona