Fundació Escoles Parroquials. Arquebisbat de Barcelona

ACCÉS INTRANET
Usuari
Contrasenya

CELEBREM LA FE

ESPURNES DE FE

Missa a la Sagrada Família presidida pel Cardenal Sistach per parròquies, comunitats, moviments i especialment, a les escoles cristianes

Missa a la Sagrada Família presidida pel Cardenal Sistach per parròquies, comunitats, moviments i especialment, a les escoles cristianes

26 de maig 2013

El proper diumenge, dia 26 de maig, es celebrarà a la Basílica de la Sagrada Família, a les 17 hores, una Eucaristia de proclamació i professió de la fe. El Sr. Cardenal Arquebisbe hi convida a les parròquies, comunitats, moviments i, en especial, a les escoles cristianes, a aplegar-nos tots junts en aquesta celebració per proclamar i testimoniar la nostra fe en Jesús, mort i ressuscitat. En estar especialment adreçada a les escoles, tenim a la vostra disposició un bon nombre d'invitacions gratuïtes per assistir-hi.
Us preguem doncs que feu extensiva aquesta invitació al professorat, personal no docent i, en especial, als pares i alumnes del vostre centre.

A tenir en compte: Per assistir a la celebració de l’Eucaristia cal disposar d’invitació. Les escoles podeu fer la reserva de les que us hagin demanat en ferm, a través del següent formulari, des d’avui dia 9 fins el proper dia 17 de maig. Indiqueu amb claredat el nom del vostre centre, perquè a l’inici de l’acte s’esmentarà les institucions (parròquies, moviments, comunitats i escoles) presents.

Es distribuiran a la secretaria de la Fundació Escola Cristiana (c. dels Àngels, 18, 6a planta), del dimarts dia 21 al divendres, dia 24. Horari atenció: de dimarts a dijous, de 9 a 14 h. i de 15.30 a 18 h; divendres de 9 a 14 h.).

 


La FEP Els Centres Educatius En xarxa El racó de la nostra fe
c/ Balmes, 78 1a. planta, 08007 - Barcelona