Fundació Escoles Parroquials. Arquebisbat de Barcelona

ACCÉS INTRANET
Usuari
Contrasenya

NOTÍCIES

RSS
L'escola FEP Bon Pastor visita el Parlament Europeu

L'escola FEP Bon Pastor visita el Parlament Europeu

16 de juny 2023

L´escola FEP-Bon Pastor fa molts anys que participa en projectes Erasmus+. Durant aquest curs escolar, 4t d’ESO ha participat del projecte “We are tomorrow´s Europe” juntament amb un centre suec i un hongarès.

Després de 3 anys de cooperació, on hem treballat de manera conjunta i ens hem visitat, l’activitat final consistia en presentar un manifest al Parlament Europeu. Allò que semblava un somni es va fer realitat, i des del 30 de maig a l’1 de juny un grup de 20 representants format per professorat i alumnat de Barcelona, Suècia i Hongria vam anar a Brussel·les. Allà, vam visitar el Parlament Europeu i vam tenir la sort de veure en directe un plenari a l´hemicicle.

El moment més esperat va ser quan vam ser rebuts per l´eurodiputat Ernest Urtasun, qui molt amablement va escoltar com 13 adolescents li van explicar quina és l’Europa que volen. El manifest que li vam presentar són les conclusions finals i propostes de futur al voltant dels 4 eixos que hem treballat durant tot el projecte: patrimoni cultural, medi ambient, democràcia i inclusió social.

L´eurodiputat ens va felicitar per la feina feta durant aquests 3 anys i va animar els alumnes a ser futurs ciutadans implicats i participatius. Va ser una experiència extraordinària i única que el nostre alumnat mai oblidarà!


La FEP Els Centres Educatius En xarxa El racó de la nostra fe
c/ Balmes, 78 1a. planta, 08007 - Barcelona